Si busques un saló de bellesa canina amb experiència, productes de qualitat i una tècnica immillorable Rentigós by Anna Paradeda és el teu espai.

Més de 23 anys d’experiència avalen els nostres serveis, és per això que oferim a tota la nostra clientela un assessorament complet i personalitzat en perruqueria i tractaments per a la teva mascota, així com les millors tendències en tall de pèl, moda, complements i salut.

Cuidem el teu animal com si fos nostre, és per això que els productes que utilitzem són ‘Cruelty Free’ i de marques especialment conegudes. Situat a Girona, Rentigós by Anna Paradeda té el seu centre al carrer Migdia, 92. Un espai ample, diàfan i còmode que gaudeix d’una gran varietat en pinsos, gominoles i accessoris per la teva mascota, a més d’un espai a condicionat per a l’estètica del teu pelut. Tot això juntament amb un equip especialitzat, faran que el resultat sigui el desitjat per cada client. A partir d’ara al nostre bloc hi podràs trobar tota mena de publicacions, consells i dubtes que et podran ser de gran ajuda. Si ets un enamorat dels animals… T’animem que ens llegeixis! Tot l’equip de Rentigós et dóna la benvinguda!